Exkluzívne

Zamestnankyňa snov: Veronika chcela kúpou reklamy za 300€ pomôcť kaviarni, v ktorej pracuje

Baristka trnavského Oné espresso baru nebola spokojná s návštevnosťou kaviarne, v ktorej pracuje a rozhodla sa na vlastné triko osloviť Blog o káve. Našetrené peniaze bola ochotná vraziť do reklamy, ktorá by mohla prilákať nových zákazníkov. Išlo pritom o 300 €.

Všetko sa to „zomlelo“ na konci augusta. V schránke nám pristála správa od Veroniky (@verrulienka), ktorá chcela Oné espresso bar dostať do Mapy kaviarní. Stojí to 300 €, ale Veroniku ako zamestnankyňu suma neodradila.

Výberová káva a domáce koláče

„V kaviarni by som rada mala viac ľudí a tým pádom by som našim majiteľom rada zabezpečila aj vyššie tržby,“ napísala nám. „Máme potenciál, máme výberovú kávu a dokonca všetky koláčiky pečú priamo naši vedúci. Preto mi je ľúto, že z hľadiska návštevnosti to tu je trochu slabšie. Snažím sa pracovať aj na našom Instagrame, ale keď tam dám niečo propagovať za 5€, tak to veľmi nepomôže.“

Veronika najskôr oslovila svojho nadriadeného, ale nepochodila. „Chodila som za ním, aby sme vám napísali, ale napokon som sa naštvala a rozhodla sa, že vás oslovím sama. Chcem ísť do toho a našetrené mám. Milujem našu kaviareň a vidím v nej veľký potenciál. Už pred nástupom som sem často chodievala na kávu a bolo mojim snom pracovať tu. Napokon som mega šťastná, že sa mi to splnilo.“

Veronika - Oné espresso bar - Trnava

Ako to napokon dopadlo?

Veronika má ako baristka svoju kaviareň tak rada, že pre jej dobro bola ochotná obetovať nemalú časť svojej výplaty. Zamestnankyňa snov. Napokon však všetko dopadlo inak: keď sme Veronike lepšie vysvetlili všetky výhody projektu, išla s kolegom za šéfom ešte raz, a ten prikývol. Promo zaplatil sám.

Redaktor Blogu o káve Kubo Sobota vycestoval do Trnavy, navštívil Oné espresso bar a napísal o ňom článok „Oné espresso bar v Trnave: Kultivovaný industriál s top kávou“. Vďaka sponzoringu na Trnavu a blízke okolie bol finálny dosah facebookového príspevku 30 567, počet impresií 65 966 a počet interakcií 7 178. Oné espresso bar sme tak pripomenuli, prípadne dostali do povedomia mnohých ľudí z jeho blízkosti.

Viedenskú kávu nemajú

„Prísť k nám na kávu sa určite oplatí a týmto všetkých ľudí srdečne pozývam. Ponúkame výberovú kávu vysokej kvality a pražiarne sa u nás striedajú. Čo sa týka kávových nápojov, ponúkame asi všetko, dokonca aj batch brew, V60 alebo AeroPress. Teda, viedenskú nemáme,“ zasmiala sa Veronika.

Kaviareň Oné espresso bar nájdete na Andreja Hlinku 64 v Trnave. Keď budete mať cestu okolo, zájdite Veroniku a spol. podporiť.

baristka Veronika - Oné espresso bar


Newsletter: Dostávaj novinky, horúce tipy
na kávy a zľavové kódy pravidelne e-mailom.

Intuit Mailchimp

Značky
Zobraz viac

Podobné články

Pridaj komentár

Back to top button
Close
Close