piatok, 13 júna, 2025
  • DOMOV
  • Zľavové kódy
  • Všetky články
  • Pražiarne
  • Kaviarne
  • O nás
Žiadne výsledky..
View All Result
  • DOMOV
  • Zľavové kódy
  • Všetky články
  • Pražiarne
  • Kaviarne
  • O nás
Žiadne výsledky..
View All Result
Blog o káve
Žiadne výsledky..
View All Result
Domov Exkluzívne

Košický festival Káva Čaj Čokoláda zažil plnku, organizátori ho chcú rozšíriť

Ladislav Király Od Ladislav Király
22. marca 2023
Káva Čaj Čokoláda 2023

Foto: Káva Čaj Čokoláda/Zuzana Jakabová

Share on FacebookShare on Twitter

Festival Káva Čaj Čokoláda, ktorý sa 17. a 18. marca 2023 uskutočnil v Košiciach, prilákal veľké množstvo návštevníkov. Bolo ich toľko, že miestami sa po výstavnej ploche pohybovalo len veľmi ťažko. Košičania ukázali obrovský hlad po káve a postarali sa o neuveriteľnú plnku.

Spomedzi pražiarní kávy sa na festivale ukázali Coffeein, Ready After, mlsnacava, black., Coffia, Čierna Perla, Goriffee, Idylika, INCUPLE, Kávoholik či Verticcio. Letmé rozhovory s ich zástupcami naznačili, že boli spokojní. Vnímali to však rovnako aj samotní organizátori? Bola spokojnosť aj na ich strane?

Viac ako 3 000 ľudí

„Myslím, že sa nám podarilo vytvoriť neskutočne dobrú atmosféru,“ uviedol pre Blog o káve Ivan Čižmárik z Marko production. „Videli sme mix kvalitných vystavovateľov a zaujímavého celodenného programu a workshopov v spojení s krásnymi priestormi košickej Kunsthalle / Haly umenia. Presne o toto sa snažíme; ponúknuť návštevníkom a vystavovateľom nielen „trhovú“ atmosféru na festivale, ale zažiť niečo viac. A to oceňujú aj naši návštevníci, ktorých prišlo naozaj neúrekom.“

To, že ich bolo neúrekom, postrehol asi každý. Najskôr bolo potrebné vystáť si dlhý rad na lístky a potom sa prebíjať davom. „Je to tak. Za celý festival sme narátali viac ako 3 000 návštevníkov. Chceme sa im veľmi pekne poďakovať za podporu, ktorú nám preukázali, ale hlavne za ich trpezlivosť.“

„Reakcie zo strany vystavovateľov boli veľmi pozitívne. Z návštevnosti mali radosť, ale na druhej strane bolo vidieť, že ku koncu už boli poriadne vyčerpaní. Svoje produkty však mohli odprezentovať veľkej skupine ľudí,“ pokračoval Ivan Čižmárik.

Snaha o rozšírenie priestorov

Aká bude budúcnosť festivalu? Nebolo by možno lepšie, ak by sa káva osamostatnila a nedelila sa o priestor s čokoládou a čajom? Možno by potom priestory postačovali.

„Nie, nie, o zmene konceptu zatiaľ neuvažujeme,“ odvetil organizátor. „Naše opatrenia do ďalších ročníkov budú zamerané hlavne na rozšírenie výstavnej plochy, a to tak, aby sa vystavovatelia i návštevníci cítili komfortnejšie. Kunsthalle disponuje aj ďalšími priestormi, ktoré chceme využiť.“

Košičania veľmi potešili

Keď sme Ivana požiadali o záverečné slová, vyzeralo to tak, že jedno oko sa teší, druhé smúti. Mal pocit, že všetko bolo možné zvládnuť aj o niečo lepšie.

„Košičania, svojou hojnou účasťou ste nás veľmi potešili. Bolo to neuveriteľné. Mrzí nás, ak ste sa niektorí necítili komfortne; či ste dlho čakali v rade na vstupe, pri stánkoch, prípadne sa niekomu neušla festivalová taška. Úprimne sa za to ospravedlňujeme a začíname tvrdo pracovať na tom, aby ste v budúcom roku odišli z festivalu ešte spokojnejší. Vidíme sa na festivale Káva Čaj Čokoláda Košice 2024!“ dodal Ivan Čižmárik.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ladislav Király-kávový bloger (@ladislavkiraly)

0x Super článok


Newsletter: Dostávaj novinky, horúce tipy
na kávy a zľavové kódy pravidelne e-mailom.

Intuit Mailchimp

Značky: festival kávy
Ladislav Király

Ladislav Király

Káva mi dlho nechutila. Bol to pre mňa len horký a nepríjemný nápoj, s ktorým som sa nevedel zblížiť. Až som raz čistou náhodou ochutnal výberovú kávu a pochopil som, že káva nemusí byť len horká. Káva môže chutiť.

Veľmi som túžil vykričať to do sveta a dať o tom vedieť všetkým. Preto som si v roku 2019 bookol doménu blogokave.sk a založil tento web.

Záleží mi na tom, aby ste ochutnali kávu zo slovenských pražiarní a touto cestou ich podporili. Tuto nájdete ZĽAVOVÉ KÓDY do najlepších z nich.

Potrebujete poradiť? Napíšte mi na IG @ladislavkiraly.

Ďalší článok
Tchibo Paraíso Pink Bourbon hodnotenie obalu

Obodujte krásu obalu Tchibo Paraíso Pink Bourbon

Please login to join discussion

KATEGÓRIE ČLÁNKOV

  • Audioblog
  • Druhy kávových nápojov
  • Exkluzívne
  • Kaviarne
  • Kávovary
  • Kávové drinky s Vlčie sirupy
  • Kávové trendy sociálnych sietí
  • Kávový bloger
  • Nezaradené
  • Poď ochutnať slovenskú pražiareň
  • Predstavujeme nové kávy
  • Recenzie káv
  • Recenzie kávových kapsúl
  • Recepty
  • Spôsoby prípravy
  • Zaujímavosti o káve
  • Zdravie

VAŠE ZĽAVOVÉ KÓDY

SOCIÁLNE SIETE

    Lidl Bellarom Bio Organic káva - hotové espresso

    Recenzia Lidl Bellarom Bio Organic: Ako dopadla najobľúbenejšia káva známeho reťazca?

    12. júna 2025
    pikMenu - kaviareň

    PikMenu: Inovatívne QR menu slovenského startupu pomôže zarobiť kaviarňam i reštauráciám

    12. júna 2025
    sud v ktorom vzniká jahodová káva

    Kofermentovaná káva: Čo to je a prečo rozdeľuje kávový svet?

    11. júna 2025
    Ivka Rožková a Peter Szabó na kurze u Q Graderky

    Na ceste ku Q Graderovi: Peter Szabó z Coffeeinu absolvoval senzorický kurz v Bero Coffee

    10. júna 2025
    Zlaté Zrnko Vietnam Zanya - espresso

    Zlaté Zrnko nasadilo kávu od slovenského farmára: Vietnam Zanya Natural

    9. júna 2025
    Ty Kokos z pražiarne Aurelica - hotová káva v dekantéri

    Ty Kokos! od Aurelica Coffee: Tyčinka Margot alebo káva?

    10. júna 2025
    Blog o káve

    Na Slovensku máme viac ako 120 pražiarní kávy. Poďte ich spolu s nami ochutnať.

    Naše sociálne siete

    KATEGÓRIE ČLÁNKOV

    • Audioblog
    • Druhy kávových nápojov
    • Exkluzívne
    • Kaviarne
    • Kávovary
    • Kávové drinky s Vlčie sirupy
    • Kávové trendy sociálnych sietí
    • Kávový bloger
    • Nezaradené
    • Poď ochutnať slovenskú pražiareň
    • Predstavujeme nové kávy
    • Recenzie káv
    • Recenzie kávových kapsúl
    • Recepty
    • Spôsoby prípravy
    • Zaujímavosti o káve
    • Zdravie

    ZNAČKY

    Alter-Nativ anketa Barista Coffee Roasters Be:café cappuccino Coffeein Coffia cold brew De'Longhi ekológia espresso festival kávy filtrovaná káva Goriffee jednorazové poháre kaviarne kofeín koronavírus káva káva a chudnutie káva a zdravie káva na chudnutie Kávoholik kávovar kávové kapsuly kávové nápoje kávové trendy kávový bloger kávový odpad Marián Takáč pestovanie kávy podcast o káve Pozitívne vlastnosti kávy praženie kávy pražiareň kávy príprava kávy Ready After Ready After Coffee recenzia kávy recepty rozhovor Verticcio video výberová káva zaujímavosti o káve

    TOP ČLÁNKY

    Lidl Bellarom Bio Organic káva - hotové espresso

    Recenzia Lidl Bellarom Bio Organic: Ako dopadla najobľúbenejšia káva známeho reťazca?

    12. júna 2025
    pikMenu - kaviareň

    PikMenu: Inovatívne QR menu slovenského startupu pomôže zarobiť kaviarňam i reštauráciám

    12. júna 2025
    sud v ktorom vzniká jahodová káva

    Kofermentovaná káva: Čo to je a prečo rozdeľuje kávový svet?

    11. júna 2025
    Ivka Rožková a Peter Szabó na kurze u Q Graderky

    Na ceste ku Q Graderovi: Peter Szabó z Coffeeinu absolvoval senzorický kurz v Bero Coffee

    10. júna 2025
    • Cenník
    • Ochrana osobných údajov
    • Štatút

    Copyright © 2025 Blogokave.sk - Všetky práva vyhradené. Made by Creawise.DIGITAL

    Spravovať Súhlas

    Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje.

    Funkčné Vždy aktívny
    Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
    Predvoľby
    Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
    Štatistiky
    Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
    Marketing
    Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
    Spravovať možnosti Správa služieb Spravovať {vendor_count} dodávateľov Prečítajte si viac o týchto účeloch
    Spravovať
    {title} {title} {title}
    Žiadne výsledky..
    View All Result
    • DOMOV
    • Zľavové kódy
    • Všetky články
    • Pražiarne
    • Kaviarne
    • O nás

    Copyright © 2025 Blogokave.sk - Všetky práva vyhradené. Made by Creawise.DIGITAL