Exkluzívne

Mapakaviarni.sk: Projekt, ktorý z trhu vytlačí talianske žbrndy

Pojem talianska žbrnda na ľudí funguje. Láka pozornosť. Aj preto som sa rozhodol, že v auguste ho využijem minimálne v troch názvoch článkov, ktoré mi následne pomôžu šíriť môj odkaz. Založil som projekt mapakaviarni.sk, ktorého cieľom je podporovať kaviarne ponúkajúcu slovenskú kávu. Poďte mi v tom pomôcť a spoločne z trhu vyprevaďme talianske žbrndy.

Kedysi nám prepražené kávy talianskeho typu pripomínajúce ropu stačili. Nič iné totiž na trhu nebolo. Situácia sa však postupne mení a takmer každý, kto raz ochutná lepšiu kávu, sa k tej prepraženej už nedokáže vrátiť. Nuž a projekt mapakaviarni.sk má tomuto procesu napomôcť a urýchliť ho. Má pomôcť demonštrovať, že na Slovensku pražíme vynikajúcu kávu a upriamiť na ňu pozornosť.

Do mapy kaviarní zaradíme kaviarne, ktoré ponúkajú výberovú kávu najvyššej kvality, prípadne kávu praženú na Slovensku. Pilotný projekt sme spustili v júli a kaviarne budú v mape pribúdať priebežne. Prihlásenú kaviareň vždy najskôr navštívime, skontrolujeme, napíšeme o nej článok a zaradíme ju na mapu.

Náš tip: prečítajte si aj článok „Talianska káva je zlá káva„. Fakt je zlá.

O zaradení na mapu kaviarní

Vlastníte kaviareň, ktorá ponúka výberovú kávu alebo kávu praženú na Slovensku a chcete, aby bola na mape? Napíšte nám na mail kaviarne@blogokave.sk a uveďte nasledovné informácie: 1. názov kaviarne, 2. adresa sídla, 3. značka kávy, s akou pracujete, 4. aké druhy kávových nápojov ponúkate, 5. kontakt, na ktorý sa vám môžeme ozvať (email, telefón, IG, MSG).

Zaradenie na mapu je spoplatnené sumou 300€ bez DPH. Osobne vás navštívime a napíšeme o vás článok, ktorý umiestnime na web blogokave.sk a na Facebooku ho zasponzorujeme sumou 100€. Za dodatočných 100€ ponúkame aj možnosť vytvorenia krátkej reelsky a jej umiestnenie na IG @blogokave. Storku pribalíme zadarmo.

Všetky články o zaradených kaviarňach sa dostanú do rubriky „Najlepšie kaviarne na Slovensku„.

Recenzie

Napriek tomu, že mapa kaviarní funguje iba niekoľko týždňov, dostali sme už prvé pozitívne recenzie. Zopár z nich prikladáme.

Richard Korda, Kafiarnička, Poprad: „Ešte dve-tri akcie s vami a budem musieť nafotiť podpisové kartičky. Mali sme obrovský nával a všetci ma spoznávajú. Veľmi veľká časť hostí sú aktuálne čitatelia Blogu o káve a predávajú sa aj veci, ktoré ste spomínali v článku. Túto spoluprácu úprimne odporúčam každému podniku, ktorý chce pritiahnuť pozornosť ľudí.“

Padmé Caffé, Betliar: „Ahoj Laci, už sa Ti dva týždne chceme ozvať, ale akosi nestíhame😉 Chceme sa Ti poďakovať za krásny článok a propagáciu našej novootvorenej kaviarne. Klobúk dole pred Kubom, ani my sami by sme našu kaviareň neopísali krajšie a vierohodnejšie ❤️ Od uverejnenia článku sme mali  v kaviarni nespočetné množstvo ľudí, ktorí k nám zavítali len na základe vášho článku. Veľmi si to vážime 🫶🏻 Ešte raz, veľká vďaka 🙏🏻“

Patrik Brnák, Cafe Lab, Levice: „Ahoj! Hlásim sa po týždni od otvorenia našej kaviarne Cafe Lab. Bolo to neskutočne intenzívne, úplná bomba (v tom najlepšom slova zmysle)! Nečakal som taký skvelý štart a normálne som ostal milo prekvapený, koľko ľudí v našom meste túži po kvalitnej káve. Bolo to úžasné, pre mňa úplne nová skúsenosť za barom… Mám okolo seba fantastických ľudí, sme skvelý tím, a vďaka tomu sme to zvládli! S Mirom sme z toho nadšení, ale pred nami je ešte dlhá cesta, chceme sa zlepšovať každým dňom. Veľa ľudí čítalo tvoj článok na Blogu o káve a boli na to skvelé ohlasy, takže ti patrí obrovská vďaka!🙂“

Café na Peróne, Košice: „Musíme uznať, že po uverejnení článku o našej kaviarni začalo chodiť oveľa viac ľudí. Viacerí sa aj prihovorili a povedali, že prišli práve kvôli tomu, že si o nás prečítali na Blogu o káve.“

mapakaviarni.sk

Na mape kaviarní budú nové prevádzky pribúdať pravidelne, pracujeme na mnohých rôznych článkoch o kaviarňach z rôznych kútov Slovenska. Kliknite na mapakaviarni.sk.


Newsletter: Dostávaj novinky, horúce tipy
na kávy a zľavové kódy pravidelne e-mailom.

Intuit Mailchimp

Značky
Zobraz viac

Podobné články

Pridaj komentár

Back to top button
Close
Close