Spravovať Súhlas

Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje.

Funkčné Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovať možnosti Správa služieb Spravovať {vendor_count} dodávateľov Prečítajte si viac o týchto účeloch
Spravovať
Zásady ochrany osobných údajov {title} {title}
štvrtok, 22 mája, 2025
  • DOMOV
  • Zľavové kódy
  • Všetky články
  • Pražiarne
  • Kaviarne
  • O nás
Žiadne výsledky..
View All Result
  • DOMOV
  • Zľavové kódy
  • Všetky články
  • Pražiarne
  • Kaviarne
  • O nás
Žiadne výsledky..
View All Result
Blog o káve
Žiadne výsledky..
View All Result
Domov Zaujímavosti o káve

Festival káva čaj čokoláda dvakrát v Košiciach – prečo sme sa tak rozhodli?

Reklama Od Reklama
11. marca 2025
Festival Káva Čaj Čokoláda Košice
Share on FacebookShare on Twitter

V roku 2025 sa festival káva čaj čokoláda predstaví v Košiciach hneď dvakrát. Jarný termín je 21. – 22. marec a jesenný termín 28. – 29. november. Toto rozhodnutie pramení z veľkého záujmu návštevníkov i vystavovateľov. Košice majú silnú komunitu milovníkov kávy a čoraz viac kvalitných kaviarní a pražiarov, ktorí si zaslúžia priestor na prezentáciu. Kunsthalle je pre košický festival ideálnym miestom, kde sa na jar odprezentuje 44 vystavovateľov, z čoho je 22 pražiarní a firiem, venujúcich sa káve.

Festival opäť v rozšírených priestoroch Kunsthalle

Pracujeme na vylepšeniach, ktoré zabezpečia ešte lepší komfort a plynulý pohyb návštevníkov medzi stánkami. Rozširujeme výstavnú plochu aj o ďalší bočný priestor Kunsthalle a trochu sme sa pohrali aj s umiestnením LABu a Cupping stagu. V snahe zefektívniť VSTUP na festival, budú návštevníci rozdelení do dvoch prúdov – ľavá brána pre tých, ktorí majú už kúpené lístky v predpredaji, pravá pre návštevníkov kupujúcich lístky na mieste.

Káva Čaj Čokoláda - káva spája

Novinky, na ktoré sa môžete tešiť

Všimli ste si náš nový vizuál?

Sme naň naozaj veľmi hrdý. Vystihuje totiž náš cieľ – ľudí spájať.

JEDNA ŠÁLKA VLÁDNE VŠETKÝM

Menej odpadu, viac udržateľnosti na Festivale káva čaj čokoláda! Upúšťame od jednorazových papierovo-plastových pohárikov a prechádzame na vratné, viacpoužiteľné poháre Hot Cup-y! Prechádzame na systém vratných, opakovane použiteľných pohárikov, ktoré nám pomôžu znížiť množstvo odpadu a chrániť životné prostredie.

Ako to bude fungovať?

– vratné poháre na festival dostanete za zálohu 2€
– budeme mať vlastnú limitovanú edíciu festivalových pohárov + univerzálne poháre
– pohár si môžete aj nechať na pamiatku, príp. len tak pre radosť 🙂
– môžete si priniesť aj svoju vlastnú obľúbenú šálku!

Káva Čaj Čokoláda - jedna šálka vládne všetkým

Slovak Roasting Masters: Michal Maliarik Tribute Edition

Prvý festivalový deň bude v znamení súťaže Slovak Roasting Masters: Michal Maliarik Tribute Edition, v ktorej si zmeria svoje sily 13 slovenských pražiarov. Na festivale bude prebiehať záverečná fáza tejto súťaže, cupping.

Ktoré pražiarne sa predstavia?

Tento rok sa môžete tešiť na poriadne silnú kávu ☺. Predstavia sa hlavne slovenské pražiarne. Nebudú chýbať Kávoholik, LOT roastery, Diamonds roastery, Goriffee, Ready After, Spojka roastery, Be:café, Idylika, KAAN roastery, Verticcio, Kaffa, Barzzuz, Grand roastery, Cafézia, Healtern, Habesh, Cipolla Caffé, Two Hands roastery, Zlaté Zrnko, Don Pepe… Každá z nich prinesie niečo jedinečné – od klasických espresso blendov až po výnimočné mikroloty z rôznych kútov sveta. Návštevníci tak budú mať možnosť ochutnať široké spektrum chutí a spoznať príbehy ľudí, ktorí za ich obľúbenou kávou stoja.

Zmeny vo vstupnom a čo zaň návštevníci získajú

Vstupenky si už tradične budete môcť kúpiť priamo na mieste. Platba je možná iba v hotovosti. Alebo aj elektronicky, v predpredaji.

Vstupenka na 1 deň: 8€
Vstupenka na 1 deň Študent/Dôchodca/ZŤP: 6€
Vstupenka na 2 dni: 14€
Kúpte si vstupenky už teraz. >> https://bit.ly/KCCKE25_Tickets

Vstupenka vám okrem ochutnávok kávy, čajov a čokolády umožní prístup ku všetkým vystavovateľom, ako aj všetkým aktivitám organizovaným v rámci festivalu ako sú workshopy, cuppingy, degustácie, prednášky atď. V cene vstupenky je aj bavlnená festivalová taška a festivalové noviny.

Káva Čaj Čokoláda 2025 - Košice - grafiky

Čo ešte treba vedieť?

Festival ponúkne množstvo príležitostí na networking s profesionálmi z kávového a čajového sveta. Okrem toho sa môžete tešiť na exkluzívne produkty, ktoré budú dostupné len počas festivalu. Nezabudnite sledovať naše sociálne siete (FB a IG) a web kavacajcokolada.sk, kde budeme postupne odhaľovať ďalšie detaily!

Vidíme sa v Košiciach!

0 Super článok


Newsletter: Dostávaj novinky, horúce tipy
na kávy a zľavové kódy pravidelne e-mailom.

Intuit Mailchimp

Značky: festival kávy
Reklama

Reklama

Ďalší článok
Colombia Geisha Pablo Muñoz od Coffeeinu - espresso

Colombia Geisha od Pabla Muñoza: Najčistejšia geisha Coffeeinu

Please login to join discussion

KATEGÓRIE ČLÁNKOV

  • Audioblog
  • Druhy kávových nápojov
  • Exkluzívne
  • Kaviarne
  • Kávovary
  • Kávové drinky s Vlčie sirupy
  • Kávové trendy sociálnych sietí
  • Kávový bloger
  • Nezaradené
  • Poď ochutnať slovenskú pražiareň
  • Predstavujeme nové kávy
  • Recenzie káv
  • Recenzie kávových kapsúl
  • Recepty
  • Spôsoby prípravy
  • Zaujímavosti o káve
  • Zdravie

VAŠE ZĽAVOVÉ KÓDY

SOCIÁLNE SIETE

    obaly na kávu - Kofipack

    Odborník z Kofipacku: Malé pražiarne potrebujú iné obaly ako veľké

    22. mája 2025
    DeLonghi La Specialista Maestro - čerstvá a stará káva

    Aký je rozdiel medzi čerstvou a odstátou kávou? Otestovali sme to na De’Longhi Maestro

    22. mája 2025
    Mexiko Turquesa od READY AFTER - príprava espressa na La Marzocco

    Káva za polovicu: K.O. od READY AFTER, kilovka Mexika za neuveriteľnú cenu

    20. mája 2025
    Bercoff Espresso Elegante Dark Roast - príprava espressa

    Recenzia Bercoff Espresso Elegante: Hanba! Taký bordel sme v balíku kávy ešte nevideli

    19. mája 2025
    Guatemala Finca la Pastoria - vytekanie espressa

    Be:Café prináša novinky pre milovníkov espressa: Odvážna Kostarika a elegantná Guatemala

    15. mája 2025
    Štrbské Presso Barista - DeLonghi Magnifica Plus - príprava espressa

    Recenzia Štrbské Presso Barista: Rekord v počte defektov a chuťová vražda

    15. mája 2025
    Blog o káve

    Na Slovensku máme viac ako 120 pražiarní kávy. Poďte ich spolu s nami ochutnať.

    Naše sociálne siete

    KATEGÓRIE ČLÁNKOV

    • Audioblog
    • Druhy kávových nápojov
    • Exkluzívne
    • Kaviarne
    • Kávovary
    • Kávové drinky s Vlčie sirupy
    • Kávové trendy sociálnych sietí
    • Kávový bloger
    • Nezaradené
    • Poď ochutnať slovenskú pražiareň
    • Predstavujeme nové kávy
    • Recenzie káv
    • Recenzie kávových kapsúl
    • Recepty
    • Spôsoby prípravy
    • Zaujímavosti o káve
    • Zdravie

    ZNAČKY

    Alter-Nativ anketa Barista Coffee Roasters Be:café Brazília cappuccino Coffeein Coffia cold brew De'Longhi ekológia espresso festival kávy filtrovaná káva Goriffee jednorazové poháre kaviarne kofeín koronavírus káva káva a chudnutie káva a zdravie káva na chudnutie Kávoholik kávovar kávové kapsuly kávové nápoje kávový bloger kávový grunt Marián Takáč pestovanie kávy Pozitívne vlastnosti kávy praženie kávy pražiareň kávy príprava kávy Ready After Ready After Coffee recenzia kávy recepty rozhovor starbucks Verticcio video výberová káva zaujímavosti o káve

    TOP ČLÁNKY

    obaly na kávu - Kofipack

    Odborník z Kofipacku: Malé pražiarne potrebujú iné obaly ako veľké

    22. mája 2025
    DeLonghi La Specialista Maestro - čerstvá a stará káva

    Aký je rozdiel medzi čerstvou a odstátou kávou? Otestovali sme to na De’Longhi Maestro

    22. mája 2025
    Mexiko Turquesa od READY AFTER - príprava espressa na La Marzocco

    Káva za polovicu: K.O. od READY AFTER, kilovka Mexika za neuveriteľnú cenu

    20. mája 2025
    Bercoff Espresso Elegante Dark Roast - príprava espressa

    Recenzia Bercoff Espresso Elegante: Hanba! Taký bordel sme v balíku kávy ešte nevideli

    19. mája 2025
    • Cenník
    • Ochrana osobných údajov
    • Štatút

    Copyright © 2025 Blogokave.sk - Všetky práva vyhradené. Made by Creawise.DIGITAL

    TOPlist
    Žiadne výsledky..
    View All Result
    • DOMOV
    • Zľavové kódy
    • Všetky články
    • Pražiarne
    • Kaviarne
    • O nás

    Copyright © 2025 Blogokave.sk - Všetky práva vyhradené. Made by Creawise.DIGITAL